Verder te koop

Naast vrije kavels zijn er in Waterrijk Woerden ook nieuwbouwwoningen te koop. Op dit moment zijn er twee projecten:

Grachtenkavels

MOMENTEEL ZIJN ALLE GRACHTENKAVELS GERESERVEERD

Wilt u een vrijstaande grachtwoning op Eiland III, maar wilt u niet met de bouw van ontwerp tot aan de oplevering bezig zijn? Hier is de oplossing voor u! Door de architect zal een aantal ontwerpen gemaakt worden. Deze ontwerpen worden vrijblijvend aangeboden inclusief de leges- en bouwkosten en ook de stelposten voor de keuken, sanitair en tegels.

U kunt natuurlijk ook zelf een architect inschakelen om te komen tot een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet.

Deze kavels liggen direct aan de brede singel aan de zuidzijde van het Eiland III aan het Kallameer. Dit biedt u de mogelijkheid tot een privé vlonder of steiger over het water. De kavels hebben een breedte van 8,30 meter en zijn 15 meter diep.

Meer weten?

Verkoopinformatie kunt u vinden op www.groenendael-makelaardij.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor dit project. Bij Groenendael Makelaardij kunt u terecht voor al uw vragen en informatie; telefoon (0348) 43 13 68 of per e-mail info@gmwoerden.nl.

 

Drijvend wonen

Balance d’eau ontwikkelt twaalf drijvende woningen in Waterrijk Woerden. Deze woningen liggen aan de zuidkant van Eiland IV in recreatieplas Cattenbroek.

Het innoverende bouwconcept van Balance d’eau staat garant voor duurzame drijvende woningen met bouwkwaliteit en wooncomfort dat zich kan meten aan luxe woningen op land.

De drijvende woningen zijn door de architectenbureaus ZVA en BYTR ontworpen en starten met keuze uit twee betaalbare, maar zeer complete basisontwerpen. Door middel van modulaire ontwerpen kunnen de toekomstige bewoners een droomhuis naar eigen wens samen laten stellen. Door het gebruik van een duurzaam bouwconcept en basismaterialen ontstaat een harmonieus geheel.

Meer informatie: www.balancedeau.nl.

NU IN VERKOOP

In Waterrijk Woerden zijn er verschillende plekken waar u uw droomhuis kunt realiseren. Zo zijn er kavels op Eiland IV en in het Villapark. De kavels variëren in grootte en prijs.

Beschikbare kavels Eiland IV

Heeft u interesse in een kavel? Ga dan voor beschikbare kavels en meer informatie naar de digitale kavelkaart van Eiland IV voor de mogelijkheden.

OP DIT MOMENT IS ER VOOR ALLE KAVELS OP EILAND IV EEN KANDIDAAT-KOPER

Beschikbare kavels Villapark
In het groene Villapark zijn nog enkele kavels beschikbaar. Interesse? Ga dan naar de digitale kavelkaart van het Villapark.

Op de pagina Inschrijfprocedure leest u meer over de inschrijving en bij wie u terecht kunt voor vragen.