Verder te koop


Grachtenkavels

Deze kavels liggen direct aan de brede singel aan de zuidzijde van Eiland III aan het Kallameer. Dit biedt u de mogelijkheid tot een privé-vlonder of steiger over het water. De kavels hebben een variabele breedte (met een minimum van 8,30 meter) en zijn 15 meter diep.

MOMENTEEL ZIJN ALLE GRACHTENKAVELS GERESERVEERD

Naast vrije kavels zijn er in Waterrijk Woerden ook nieuwbouwwoningen te koop. Het laatste project is:

Drijvend wonen

Balance d’eau ontwikkelt twaalf drijvende woningen in Waterrijk Woerden. Deze woningen liggen aan de zuidkant van Eiland IV in recreatieplas Cattenbroek. Het innoverende bouwconcept van Balance d’eau staat garant voor duurzame drijvende woningen met bouwkwaliteit en wooncomfort dat zich kan meten met luxe woningen op land.

INMIDDELS ZIJN ALLE DRIJVENDE WONINGEN VERKOCHT

NU IN VERKOOP

In Waterrijk Woerden zijn er verschillende plekken waar u uw droomhuis kunt realiseren. Op dit moment zijn de laatste twee kavels voor zelfbouw in de verkoop in het groene, ruim opgezette Villapark. De kavels hebben een prachtige ligging in Villapark-Zuid, op de hoek van de De Gasperilaan en de Beyenlaan, vlak bij de recreatieplas.

  • 2 riante kavels van 623 m2 en 712 m2
  • bestemd voor vrijstaande villa’s
  • verkoopprijzen € 440.000,– resp. € 540.000,– incl. btw

Op dit moment is er op beide kavels een optie.
Wilt u zich aanmelden voor de reservelijst, stuurt u dan een e-mail naar Pia van den Bosch van gemeente Woerden, via bosch.p@woerden.nl.

Interesse?

Voor meer informatie over de beschikbare kavels en de mogelijkheden kijkt u op de digitale kavelkaart van het Villapark.

Op de pagina Inschrijfprocedure leest u meer over de inschrijving en bij wie u terecht kunt voor vragen.