Vrije kavels in verkoop

In Waterrijk Woerden zijn diverse vrije kavels te koop, in verschillende prijsklassen en groottes.

Villapark

Het groene, ruim opgezette Villapark bestaat in totaal uit 175 kavels en een klein appartementengebouw. Welke kavel u ook kiest, u kunt hier een woning bouwen die helemaal voldoet aan uw wensen. Modern of traditioneel, groot of klein, de keus is aan u.

In het Villapark zijn nog enkele kavels te koop! In Villapark-Noord zijn de kavels vrij te reserveren. Hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor de kavels in Villapark-Zuid is een wachtlijst; de kavels die hier beschikbaar zijn, worden aangeboden aan de mensen op de wachtlijst.

ONTDEK DE VILLAPARK-KAVELS DIE NOG BESCHIKBAAR ZIJN.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de kavels? Ga dan naar de pagina Inschrijfprocedure.

Eiland IV

Op Eiland IV, gelegen in de recreatieplas, zijn verdeeld over vier uitgiftes inmiddels 59 kavels uitgegeven. Kenmerkend voor deze kavels is de geweldige ligging bij of zelfs aan het water! Een deel van deze kavels is al bewoond, ook zijn er diverse woningen in aanbouw. Het ontwerptraject van de derde en vierde kaveluitgifte op dit eiland verloopt voorspoedig.

OP DIT MOMENT ZIJN ALLE BESCHIKBARE KAVELS OP EILAND IV GERESERVEERD

Meer informatie over de kavels op Eiland IV, zoals de beschikbaarheid, de grootte en de prijs, treft u aan op de digitale kavelkaart.

Bekijk de vrijblijvende schetsontwerpen die architecten hebben gemaakt voor de kavels uit de vierde kaveluitgifte op Eiland IV (A2 t/m A5).