Vrije kavels in verkoop

In Waterrijk Woerden zijn diverse vrije kavels te koop, in verschillende prijsklassen en groottes. Nieuw zijn de kavels op Eiland IV met een unieke ligging in de recreatieplas. Daarnaast zijn er kavels te koop in het groene Villapark. Welke kavel u ook kiest, u kunt hier een woning bouwen die helemaal voldoet aan uw wensen. Modern of traditioneel, groot of klein, de keus is aan u!

Eiland IV

Op Eiland IV, gelegen in de recreatieplas, komen in totaal 60 zelfbouwkavels beschikbaar. Kenmerkend voor deze kavels is de geweldige ligging bij of zelfs aan het water! Inmiddels zijn er al 55 kavels uitgegeven. Momenteel zijn hier opnieuw vier riante kavels in de verkoop, bestemd voor vrijstaande villa’s. De kavels variëren in grootte van 395 m2 tot 728 m2. Verkoopprijzen van € 290.000,– tot € 520.000,– inclusief btw.

OP DIT MOMENT IS ER VOOR ALLE KAVELS OP EILAND IV EEN KANDIDAAT-KOPER

Meer informatie over de kavels, zoals de beschikbaarheid, de grootte en de prijs, treft u aan op de digitale kavelkaart.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de kavels? Ga dan naar de pagina Inschrijfprocedure.

 

Bekijk de vrijblijvende schetsontwerpen die architecten hebben gemaakt voor de kavels uit de vierde kaveluitgifte op Eiland IV (A2 t/m A5).


Villapark

Ook in het Villapark zijn nog enkele kavels te koop. Het Villapark bestaat in totaal uit 175 kavels en een klein appartementengebouw. De ruime, stijlvolle woningen zijn met veel zorg vormgegeven en hebben elk een geheel eigen karakter. Daarnaast is er veel ruimte voor groen. Een woonomgeving die rust en allure uitstraalt. Ontdek de Villaparkkavels die nog beschikbaar zijn!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de kavels? Ga dan naar de pagina Inschrijfprocedure.