Vrije kavels in verkoop

In Waterrijk Woerden zijn momenteel alleen nog twee vrije kavels in Villapark-Zuid te koop.

Villapark

Het groene, ruim opgezette Villapark bestaat in totaal uit 175 kavels en een klein appartementengebouw. Welke kavel u ook kiest, u kunt hier een woning bouwen die helemaal voldoet aan uw wensen. Modern of traditioneel, groot of klein, de keus is aan u.

In het Villapark zijn momenteel de laatste twee kavels in de verkoop! Het gaat om twee kavels voor zelfbouw in het fraaie Villapark-Zuid. De kavels hebben een prachtige ligging op de hoek van de De Gasperilaan en de Beyenlaan, vlak bij de recreatieplas.

  • 2 riante kavels van 623 m2 en 712 m2
  • Bestemd voor vrijstaande villa’s
  • Verkoopprijzen € 440.000,– respectievelijk € 540.000,– inclusief btw.

Op dit moment is er op beide kavels een optie.
Wilt u zich aanmelden voor de reservelijst, stuur dan een e-mail naar Pia van den Bosch van gemeente Woerden, via bosch.p@woerden.nl.

ONTDEK DE VILLAPARK-KAVELS DIE IN DE VERKOOP ZIJN

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de kavels? Ga dan naar de pagina Inschrijfprocedure.

Eiland IV

Op Eiland IV, gelegen in de recreatieplas, zijn verdeeld over vier uitgiftes inmiddels 59 kavels uitgegeven. Op termijn komt hier nog één kavel beschikbaar (A1). Kenmerkend voor deze kavels is de geweldige ligging bij of zelfs aan het water! Een deel van deze kavels is al bewoond, ook zijn er diverse woningen in aanbouw. Het ontwerptraject van de derde en vierde kaveluitgifte op dit eiland verloopt voorspoedig.

OP DIT MOMENT ZIJN ALLE BESCHIKBARE KAVELS OP EILAND IV GERESERVEERD

Meer informatie over de kavels op Eiland IV, zoals de beschikbaarheid, de grootte en de prijs, treft u aan op de digitale kavelkaart.

Bekijk de vrijblijvende schetsontwerpen die architecten hebben gemaakt voor de kavels uit de vierde kaveluitgifte op Eiland IV (A2 t/m A5).