Waterrijk Woerden, waar wonen en natuur samenkomen

Kwaliteit, creativiteit, water en groen zijn belangrijke kenmerken van de woonwijk Waterrijk Woerden. De wijk ligt aan de oostkant van Woerden en bestaat uit twee delen: een Villapark met ruimte voor zo’n 175 vrijstaande villa’s en een klein appartementengebouw, én vier wooneilanden met een stedelijker karakter. Hier worden 900 woningen en appartementen aan of bij het water gerealiseerd. Voor elke woning geldt dat u altijd veel keuzevrijheid in de indeling en afwerking van uw woning hebt!

Alles binnen handbereik

Waterrijk Woerden maakt deel uit van de wijk Snel en Polanen,die rijk is aan voorzieningen. Er zijn diverse basis- en middelbare scholen, kinderopvang, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden.

Ook voorzieningen op het gebied van gezondheid zijn dichtbij: een huisartsenpraktijk, een apotheek, een thuiszorgwinkel, een kliniek voor tandheelkunde, een logopedistenpraktijk en een fysiotherapeutenmaatschap. Het Zuwe Hofpoort ziekenhuis is op fietsafstand.

Voor uw boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Snel en Polanen. Het NS-station met directe verbindingen naar Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam ligt eveneens op fietsafstand. Met de auto zit u in een mum van tijd op de A12.

Waterrijk Woerden grenst aan de rustieke natuurplas Breeveld in het oosten en recreatieplas Cattenbroek in het zuiden. Op deze plas kunt u varen en surfen, en in de zomer is er gelegenheid om te zwemmen bij het tijdelijk strand. Komende jaren wordt gewerkt aan een uitbreiding van het strand en de recreatiemogelijkheden.

Woerden, een bijzondere stad in het Groene Hart

Unieke voorzieningen en recreatiemogelijkheden, goede bereikbaarheid en een zichtbare geschiedenis die als een rode draad door de historische vestingstad Woerden loopt. Als bewoner van Waterrijk Woerden geniet u van alle voordelen van een echte stad in een rustige en groene omgeving.

In de oude, gezellige kern van Woerden met zijn prachtige historische straten en gevarieerde en uitgebreide winkelaanbod is het goed toeven. Daarnaast kunt u er volop genieten van de natuur in het Groene Hart.

NU IN VERKOOP

Laatste kavel Eiland IV

De kavel heeft een unieke ligging: aan de westkant van het eiland, grenzend aan de recreatieplas met zicht op de Potterspromenade.

– Riante kavel van 406 m²
– Bestemd voor een vrijstaande villa
– Verkoopprijs € 350.000,- incl. btw

De inschrijving is inmiddels gesloten.
Loting: 12 mei 2020

Interesse?

Uitgebreide kopersinformatie en een inschrijfformulier kunt u opvragen bij Pia van den Bosch van gemeente Woerden, telefoon 14 0348, e-mail bosch.p@woerden.nl.

Zie ook: inschrijfprocedure.