Villapark

In totaal biedt het Villapark ruimte aan 175 villa’s, twee- en drie-onder-een-kapwoningen en een klein appartementengebouw. De vrijstaande en meer-onder-een-kapwoningen worden in particulier opdrachtgeverschap ontwikkeld en bebouwd. Maximale vrijheid dus. Alle kavels in het Villapark zijn inmiddels gereserveerd.

Het Villapark is een stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige woonwijk met een grote verscheidenheid aan woningen. De wijk straalt rust en allure uit. Opvallend is het groene karakter. Lange lanen met bomen bieden uitzicht op de groene randen en waterpartijen rond de buurt. Door de tuinen met bomen en de hagen, die als erfafscheiding dienst doen, ligt de bebouwing als het ware verscholen tussen het groen.

Alle woningen in het Villapark worden onder architectuur gebouwd. Zij zijn zorgvuldig vormgegeven, met gevoel voor verhoudingen, kleurgebruik, detaillering en materiaalgebruik. Woningen met allure die ook veilig en duurzaam zijn. Om de bewoners nu en in de toekomst te garanderen dat de bebouwing aan dit beeld voldoet, zijn er enkele richtlijnen opgesteld voor woningen en straatbeeld. Een supervisor van de gemeente houdt hier zicht op.