Vrije kavels in verkoop

Eiland IV

De zelfbouwkavels op Eiland IV liggen aan de mooiste rand van de wijk, namelijk bij of aan de plas. Met ruimte voor watersport, zoals surfen en zeilen.

Nu in de verkoop: laatste kavel Eiland IV

Na vier succesvolle kaveluitgiftes (59 kavels) is hier nu de allerlaatste kavel in de verkoop: kavel A1. Deze is bestemd voor een vrijstaande villa. De locatie is uniek: aan de westkant van het eiland, grenzend aan de recreatieplas met zicht op de Potterspromenade.

– Riante kavel van 406 m²
– Bestemd voor een vrijstaande villa
– Verkoopprijs € 350.000,- inclusief btw.

De inschrijving is inmiddels gesloten.
Loting: 12 mei 2020

Uitgebreide kopersinformatie en een inschrijfformulier kunt u opvragen bij Pia van den Bosch van gemeente Woerden. Zij beantwoordt ook al uw vragen over de kavel, het ontwerpproces en de inschrijfprocedure.

Contactgegevens Pia van den Bosch
Telefoon: 14 0348 E-mail: bosch.p@woerden.nl

Eiland IV is het laatste eiland in Waterrijk Woerden dat in ontwikkeling is. Van de 60 vrije kavels op dit eiland zijn er inmiddels 59 uitgegeven. Naast woningen zijn er ook een fraaie parkzone, een kleinschalige horecagelegenheid en een speelvoorziening op het eiland. Ook liggen er twaalf unieke drijvende woningen in de recreatieplas.

Meer informatie over kavel A1 op Eiland IV, zoals de beschikbaarheid, de grootte en de prijs, treft u aan op de digitale kavelkaart.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de kavels? Ga dan naar de pagina Inschrijfprocedure.

Bekijk de vrijblijvende schetsontwerpen die architecten hebben gemaakt voor de kavels uit de vorige kaveluitgifte op Eiland IV (A2 t/m A5).